Gothic kleding

Bent u op zoek naar Gothic kleding? Dan bent u hier aan het juiste adres. Sinister is een uniek merk met een uitgebreid assortiment aan gothic kleding. Van jurken, shirts, tops tot de mooiste accessoires wij hebben het voor u.

Wilt u weten waar u de kleding van Sinister kunt kopen? Check dan de store directory en vind een winkel bij u in de buurt.

Heeft u zelf een winkel en wilt u Sinister kleding verkopen? Maak dan gebruik van ons inschrijfformulier!
Verkoopt u al Sinister kleding en wilt u de nieuwste collectie bekijken? Dan kunt u zich hier inloggen.

Waar komt gothic kleding vandaan?

In de jaren 80 bloeide de Gothic subcultuur op. Het was een variant van de Gothic rock-scene. Het is een subgenre van new wave of postpunk. De hedendaagse gothic mode is te danken aan bands zoals: Bauhaus, Joy Division, Siouxsie and the Banshees, The Damned en The Cure.

Gothic Kleding - Sinister

Naast het assortiment met Gothic kleding heeft Sinister ook de Victoriaanse kledingstijl verwelkomt in het assortiment. In het midden van de jaren 90 heeft deze kledingstijl zijn weg gevonden naar de Gothic cultuur. In 2003 werd er nog eens nieuw leven ingeblazen en dat kwam door de Gothic Expositie in het Victoria en Albert museum in Londen.

Gothic Accessoires

Naast alle Gothic kleding heeft Sinister ook een groot assortiment aan Gothic accessoires. Denk hierbij aan tassen, chokers, korset riemen, manchetten, handschoenen, nek korset kragen en sluiers. Om alvast een indruk te krijgen van Sinister raden wij u aan om ook onze foto galerij eens te bekijken!

Verder vindt u op onze website ook een pagina met alle Gothic events! Bekijk deze pagina als u niets wilt missen.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via info@sinister.nl of vul ons contact formulier in! Deze website word wekelijks aangevuld komt u daarom zeker nog een keer terug!